15 i 16 d'octubre de 2011

1ª Mostra d'Art
Activitats
Artistes
Informació d'interès
Galeria d'imatges
Reportatge
Contacte

Salutació

Un grup d'artistes anomenat Animativ, s'ha proposat donar un impuls vitamínic al món de l'Art i va demanar a l'Ajuntament d'Ullà els seus espais expositius per muntar una mostra d'Art el dia de la Fira de la Poma.

Per al nostre poble és una gran alegria que algú dugui a terme iniciatives culturals d'aquest tipus, i més tenint en compte els temps que corren.

Aquest grup està format per artistes de tots els camps i tendències, pintura, escultura, fotografia, vídeo, instal.lacions, etc. i tenen el propòsit d'organitzar aquesta mostra amb caràcter anual, a més de realitzar altres activitats artístiques al llarg de l'any. La seva intenció és la de fomentar l'afició al col.leccionisme en el món de l'art, oferint peces a bon preu per tal de que tothom es pugui iniciar.

El nostre petit municipi és un enclavament immillorable per a aquest tipus d'esdeveniments, la tranquil.litat que es respira, la qualitat dels seus equipaments i la bona acollida de la seva gent, han fet que Ullà hagi estat escollit per aquest grup d'artistes per al seu llançament.

La inauguració de la mostra serà el dissabte 15 a les 7 de la tarda al Centre cívic i es podrà visitar també el dia 16 juntament amb la Fira de la Poma.

Josep López
Alcalde d'Ullà

Descarregueu el tríptic publicitari aquí

 

Patrocinen: